Принцесата на Монако Шарлийн не се отклонява от стила си на обличане,

...
Принцесата на Монако Шарлийн не се отклонява от стила си на обличане,
Коментари Харесай

Принцесата на Монако Шарлийн вече не изглежда така

Принцесата на Монако Шарлийн  не се отклонява от стила си на обличане, който тя реализира като че ли без старания. Съпругата на принц Албер обаче не се опасява да опитва с косата си, а появяването ѝ преди дни го потвърди още веднъж.

Макар в предишното да е променяла формата на косата си, минавайки от странично избръсване страни до остри и къси форми, тогавашната олимпийска шампионка по плуване този път се сбогува с емблематичния си рус цвят .
 Принцеса Шарлийн с трагична смяна във визията си  Принцеса Шарлийн с трагична смяна във визията си  Принцеса Шарлийн с трагична смяна във визията си  Принцеса Шарлийн с трагична смяна във визията си
Принцесата на Монако изненада с тъмна коса по време на надпреварата за Формула 1 Гран При на Монако. Драматичната смяна тя показва, появявайки се в компанията на брачна половинка си принц Албер и още кралски особи.

По отношение на облеклото си Шарлийн беше заложила на нашумялата през 2022 година „ допаминова визия “ . Роклята ѝ Georgette е част от сбирката пролет-лято 2023 година на една от любимите марки на принцесата - Akris , написа. Свободният контур разрешава на многоцветните плисета да се движат елегантно, а подложките при раменете придават известна конструкция.

Друга скорошна поява на двойката този месец бе в Лондон за коронацията на крал Чарлз Трети . Припомнете си фотоси в галерията тук:
 Принцът и принцесата на Монако на коронацията на новия английски крал  Принцът и принцесата на Монако на коронацията на новия английски крал  Принцът и принцесата на Монако на коронацията на новия английски крал  Принцът и принцесата на Монако на коронацията на новия английски крал
Тази пролет се навърши една година откогато Шарлийн се завърна при фамилията си в Монако след дълготрайно боледуване. Припомнете си в галерията долу една от първите публични появи на принцесата през 2022 година, която тя показа с двете си деца - 8-годишните близнаци принц Жак и принцеса Габриела.
 Принцеса Шарлийн се завърна към обществените задължения със фамилията си  Принцеса Шарлийн се завърна към обществените задължения със фамилията си  Принцеса Шарлийн се завърна към обществените задължения със фамилията си  Принцеса Шарлийн се завърна към обществените задължения със фамилията си
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР